Kystsikring af dit hjem tager vi os gerne af

​Bor du tæt på vandet? Så lad os komme og foretage en kystsikring af dit hjem. Vi er et kompetent firma med stor erfaring på området. Vi holder til i og omkring Kerteminde, Nyborg og Odense, men kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Mange mennesker nyder at bo ved vandet, hvilket der i Danmark er rig mulighed for. Dog er du nødt til at tage dig nogle særlige forholdsregler, hvis dit hus er beliggende ved vandet. Her er vindstyrken nemlig ofte højere end andre steder, hvilket er vigtigt at tage højde for ved eksempelvis stormvejr.

Professionel og kompetent kystsikring

Hos Hindsholm Entreprenørforretning tilbyder vi professionel og kompetent kystsikring, så du trygt kan bo i dit hjem. Dette gøres ved blandt andet at sætte sten op, så dit hus ikke bliver medtaget ved stormvejr.

​Vi kan klare godkendelse fra Kystdirektoratet, hvorfor du trygt kan vælge os til at sikre dit hus. Foruden tryghed garanterer vi holdbare løsninger af høj kvalitet og god kundeservice. Vi sørger altid for at forventningsafstemme med vores kunder, inden vi går i gang med den pågældende opgave. På den måde er vi nemlig sikre på at opnå tilfredshed blandt vores kunder.

Ring for at høre mere om dine muligheder

Mangler du at få foretaget en kystsikring af dit hjem, så står vi altså klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder lave og attraktive priser, men høj kvalitet hver gang. Vi kommer desuden gerne ud og kigger på dit hjem og giver et godt tilbud, inden vi går i gang med opgaven.

Vi kan kontaktes på telefon 65 34 13 90 eller på mail erik.rasmussen@mail.tele.dk, så vender vi tilbage og tager os en uforpligtende snak om dine muligheder for kystsikring.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

​Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

​Hindsholm Entreprenørforretning v/Erik Rasmussen

CVR: 12250630

​Adresse

Kontaktoplysninger​