Støbning af betongulv, fundamenter og sokler, udført af professionelt entreprenørfirma

Mangler du hjælp til en form for støbearbejde, f.eks. støbning af betongulv? Så står vi hos Hindsholm Entreprenørforretning klar til at hjælpe. Vi er et professionelt entreprenørfirma, der kan varetage alle opgaver inden for støbning. Vi holder til i Kerteminde, Nyborg, Odense og omegn.

Som virksomhed tilbyder vi støbning af betongulve hos både private og erhvervskunder. Vi har et stort fokus på høj kvalitet og god service, hvilket du kan forvente hele vejen rundt, når du samarbejder med os. Det vigtigste for os er at opnå tilfredse kunder, hvorfor vi altid indgår en klar skriftlig aftale med alle vores kunder. Vores erfaring har nemlig vist, at dette er den bedste måde at undgå misforståelser.

Støbning af fundamenter og sokler

Vi er et entreprenørfirma med stor erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at løse støbning af betongulv og støbning af fundamenter og sokler.

Vi hjælper med ethvert projekt, lige fra støbning af fundamenter til støbning af gulvet i din garage.

Hvad enten du mangler hjælp til en simpel eller mere kompliceret støbeopgave, står vi klar til at hjælpe. Du må derfor endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du skal bruge hjælp. Hos os får du desuden altid attraktive priser og holdbare løsninger.

Kontakt os for en pris på støbning af betongulv

Skal vi komme og lave støbearbejde hos dig, kan du kontakte os med det samme for at aftale nærmere. Vi kommer gerne ud og ser på opgaven, så vi kan give et gratis og uforpligtende tilbud på f.eks. støbning af betongulv.

Ring til os på telefon 65 34 13 90 eller skriv en e-mail til erik.rasmussen@mail.tele.dk, så vender vi tilbage og tager en god snak om dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

​Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

​Hindsholm Entreprenørforretning v/Erik Rasmussen

CVR: 12250630

​Adresse

Kontaktoplysninger​