​Støbearbejde udført af professionelt firma

Mangler du hjælp til en form for støbearbejde? Så står vi hos Hindsholm Entreprenørforretning klar til at hjælpe. Vi er et professionelt firma, der kan varetage alle opgaver inden for støbning. 

Vi holder til i områderne i og omkring Kerteminde, Nyborg og Odense.

Som virksomhed tilbyder vi støbearbejde hos både private og erhvervskunder. Vi har et stort fokus på høj kvalitet og god service, hvilket du kan forvente hele vejen rundt, når du samarbejder med os. Det vigtigste for os er at opnå tilfredse kunder, hvorfor vi altid indgår en klar skriftlig aftale med vores kunder. Vores erfaring har nemlig vist, at dette er den bedste måde at undgå misforståelser på.

Vi laver støbearbejde i forbindelse med ethvert projekt

Vi er et firma med stor erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at løse mange former for støbearbejde.

Vi kan derfor levere støbearbejde til ethvert projekt, lige fra støbning af fundamenter, betonstøbearbejde til støbning af gulve.​

Hvad enten du mangler hjælp til en simpel eller mere kompliceret støbeopgave, så står vi klar til at hjælpe. Du må derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp. Hos os får du desuden altid attraktive priser og holdbare løsninger.

Kontakt os for at aftale nærmere

Skal vi komme og lave støbearbejde hos dig, så kontakt os med det samme for at aftale nærmere. Vi kommer gerne ud og ser på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 65 34 13 90, eller skriv en mail til erik.rasmussen@mail.tele.dk, så vender vi tilbage og tager en snak om dit projekt.​

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

​Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

​Hindsholm Entreprenørforretning v/Erik Rasmussen

CVR: 12250630

​Adresse

Kontaktoplysninger​