​Nedsivningsanlæg til husspildevand og lignende

Skal du bruge et nedsivningsanlæg til husspildevand? Hos Hindsholm Entreprenørforretning etablerer og vedligeholder vi forskellige former for spildevandsløsninger for private og erhverv, som ikke ligger i et kloakeret område.

Vi holder til i Kerteminde Kommune, men vi har også kunder i bl.a. Nyborg, Odense og omegn.

Spildevandet skal bestå af almindeligt husspildevand

Et nedsivningsanlæg er en oplagt løsningen til at bortlede husspildevand, hvis du bor uden for et kloakeret område. Husspildevand betyder spildevand, som ikke indeholder andre stoffer end normalt husholdningsspildevand.

Nedsivningsanlægget kan bestå af en bundfældningstank samt af et siveareal med sivestrenge. 

Bundfældningstanken skal tilbageholde bundfældeligt stof og flydestoffer, og spildevandet skal passere denne bundfældningstank, før det løber ned i sivestrengene.

Vi er autoriseret kloakmester, og vi har konstant fokus på den høje kvalitet. Dertil kommer, at vi altid indgår skriftlige aftaler med vores kunder, så vi sikrer en god oplevelse for alle parter.​

Hvad koster nedsivningsanlæg?

Vores priser for at etablere et nedsivningsanlæg afhænger af flere forhold, herunder anlæggets størrelse og jordens beskaffenhed. Dog må nedsivningen kun ske, hvis jordbundsforholdene tillader det, og det skal dokumenteres med jordbundsprøver. Herefter skal der søges om tilladelse.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, og vi fremsender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for et spildevandsanlæg. Du kan ringe til os på telefon 65 34 13 90 for at høre mere, eller du kan skrive til os på e-mail erik.rasmussen@mail.tele.dk.​

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

​Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

​Hindsholm Entreprenørforretning v/Erik Rasmussen

CVR: 12250630

​Adresse

Kontaktoplysninger​