Entreprenørforretning til professionelt entreprenørarbejde

Leder du efter en entreprenør? Hos Hindsholm Entreprenørforretning har vi specialiseret os i professionelt entreprenørarbejde. Derfor består vores maskinpark naturligvis af moderne og effektivt udstyr. Vi ligger i Kerteminde Kommune, hvorfra vi også betjener kunder i bl.a. Nyborg, Odense og omegn.

Vores udstyr klarer langt de fleste entreprenøropgaver

Vi er en moderne og professionelt entreprenørforretning, som tilbyder en bred vifte af entreprenørarbejde. Vores maskiner og udstyr gør os i stand til at varetage langt de fleste entreprenøropgaver. Dertil kommer, at vi er autoriseret kloakmester.

Vi udfører bl.a. gravearbejde til:

  • Nybyggeri
  • Markdræn
  • Rør og kabler
  • Veje og anlæg
  • Nedsivningsanlæg
  • Stalde og gylletanke
  • Andre opgaver for en entreprenør​

Ved nedbrydningsopgaver tilbyder vi sortering af materialerne til f.eks. genbrug og forbrænding. Vi klarer kort sagt alt det grove arbejde.

Vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet i arbejdet. Vi lægger også vægt på at sikre en god oplevelse for alle parter. Derfor indgår vi altid skriftlige aftaler med kunderne.

Hvad er en entreprenør?

En entreprenør er en entrprenørforretning, der tilbyder en række forskellige opgaver inden for anlæg og byggeri. Det kan f.eks. være gravearbejde, kloakarbejde og belægningsarbejde samt nedbrydningsarbejde med videre.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få en snak om vores priser og om vores ydelser inden for entreprenørarbejde. Vi råder og vejleder gerne ud fra dine ønsker og behov. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 24225264 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail erik.rasmussen@mail.tele.dk.​

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

​Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

​Hindsholm Entreprenørforretning v/Erik Rasmussen

CVR: 12250630

​Adresse

Kontaktoplysninger​